Bine ati venit pe pagina mea!...Pentru a vedea pagina oficiala,click mai sus pe "PAGINA MEA"

Descarca Adobe Photoshop CS6+activare

Binecunoscuta aplicaţie de editare foto Adobe Photoshop CS6 necesită resurse de sistem relativ mici. Într-o perioadă dominată de procesoare quad core, aplicaţia cere doar o unitate dual-core care să ruleze la o frecvenţă de 2 GHz. Memoria RAM minimă este de 1 GB, dar după cum bine ştim, pentru a folosi Photoshop în condiţii decente avem nevoie de 4 GB RAM.
Noutăţile pe care le aduce Photoshop CS6 sunt vizibile încă din start, prima schimbare majoră fiind interfaţa. Lucrul cu Layere a fost şi el îmbunătăţit, la fel şi funcţiile automate de editare şi cele de bază. Spre exemplu funcţia Content Aware, care înlătură automat watermark-ul dintr-o imagine.
Photoshop CS6 vă pune la dispoziţie şi unelte de editare video, ce-i drept la nivel de bază şi nu comparabile cu aplicaţii dedicate profesionale precum Final Cut.
Prima data mergeti pe site-ul Adobe pentru a descarca versiunea de proba(trial) de aici .
Dupa ce ati terminat cu descarcatul...(atentie,la instalare bifati optiunea trial),mergeti si descarcati
crack-ul amtib dll de aici apoi click dreapta copy amtib dll-.intrati in My computer-C-Program Files-Adobe-Adobe Photoshop CS6 si prin metoda Copy and Replace(click dreapta),introduceti amtib dll
in folderul Photoshop.Atentie faceti aceasta operatiune inainte sa deschideti Photoshopul pentru prima data
(faceti operatiunea exact dupa ce ati terminat de instalat Photoshopul).Cam asta-i tot,
pentru intrebari lasati un mesaj mai jos si nu uitati sa dati un like!
Vezi mai mult >>

Gadget Social Bookmarking pentru Blog

Pune un Gadget Social Bookmarking(pozitie de ou) pe pagina de blog.La trecerea cu mouse-ul peste acest "ou",el se va deschide pe orizontala,dezvaluind mai multe butoane pentru a putea partaja mesajele dumneavoastra de pe Blog pe :Facebook,Twitter,Google+,Blogger,Linkedln,StumbleUpon,Share This.
Cum faceti asta : mergeti la Sabloane-Editati HTML-Bifati Extindeti sabloanele de control si cu ajutorul tastelor Ctrl+F cautati </head>.Copiati codul de mai jos si il introduceti inainte de </head>(deasupra lui).
-------------------------------------------------------------------------
<!-- Start Egg Bookmarking Gadget Code From http://www.gj37765.blogspot.com/ --><script src='http://w.sharethis.com/gallery/shareegg/shareegg.js' type='text/javascript'/><script src='http://w.sharethis.com/button/buttons.js' type='text/javascript'/><script type='text/javascript'>stLight.options({publisher: &quot;bea50586-2b9f-448d-947a-01385f28e305&quot;, onhover:false}); </script><link href='http://w.sharethis.com/gallery/shareegg/shareegg.css' media='screen' rel='stylesheet' type='text/css'/><!-- End Egg Bookmarking Gadget Code From http://www.gj37765.blogspot.com/ -->
--------------------------------------------------------------------------
In continuare  copiati codul de mai jos si il introduceti inainte de </body>(deasupra lui).
-------------------------------------------------------------------------
<!-- Start Egg Share Code From http://www.gj37765.blogspot.com/ --><div style='position: fixed; bottom: 2%; left: 2%;'><div class='shareEgg' id='shareThisShareEgg'/></div><script type='text/javascript'>stlib.shareEgg.createEgg(&#39;shareThisShareEgg&#39;, [&#39;facebook&#39;,&#39;twitter&#39;,&#39;googleplus&#39;,&#39;linkedin&#39;,&#39;blogger&#39;,&#39;stumbleupon&#39;,&#39;sharethis&#39;], {title:&#39; <data:blog.pageTitle/>&#39;,url:&#39;<data:blog.url/>&#39;,theme:&#39;shareegg&#39;});</script><a href="http://www.gj37765.blogspot.com/">Blogger Gadgets</a><!-- End Egg Share Code From http://www.gj37765.blogspot.com/ -->
----------------------------------------------------------------------------
Modificati ce apare scris cu rosu dupa preferinte :sus-jos,dreapta-stanga si salvati.Asta-i tot.
Lasati un comentariu sau intrebare mai jos si nu uitati sa dati un like! 
Vezi mai mult >>

Pune "Follow us on Twitter" pe Blog

In aceasta postare am sa va arat cum puteti pune pe blogul dumnevoastra,in partea dreapta a paginii insigna "Follow Us On Twitter".Sunt mai multe modele de "pasarele" sa spunem asa,dar am ales aceasta varianta pentru ca mi sa parut mai simpla si "da mai bine"pe blog.
Cum faceti asta :
Mergeti la Aspect/Adaugati un obiect gadget/HTML-Javascript si introduceti codul de mai jos :


--------------------------------------------------------------------------
<a href='http://gj37765.blogspot.in'><img alt='Tips Tricks And Tutorials' src='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidVtiR2oSaTtTCRbm-HFm0G4BgFKTw8Bxj4TyYT7SO2TR_lQ0wf4LHm5DqZjCPSB3fcHrpWcjC5VMPCy7SowOVeA5oeXblJJq4ooY1uNI60q0jhsM9XLQLxfHuTW0g3FNFk7QTQpuemoXx/s1600/best+blogger+tips.png'/></a><div style='position: fixed; bottom: 20%; right: 0%;'/><a href="http://www.twitter.com/birzubarzu" target="_blank"><img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWZUjf5Vv6G9OCNj3JvBewKwdF_0fPUi3QUB2Bz-l_3J3X9j2klX1tZCu9MkULR1QnZhSHfpAtAbiXWN4uuYq1WJbHxyYqyLz0A_vCG-qhzdKCBd0HG2q_ou3LJRTa_E2zQgm6rurXzixi/s1600/%5Bwww.gj37765.blogspot.com%5Dfollow+on+twitter+float.png" /></a></div><a href="http://gj37765.blogspot.in" target="_blank">Fixed Twitter Gadget</a>
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nota Schimba username cu rosu cu numele tau username de Twitter!
Lasa un comentariu sau intrebare mai jos,si nu uita sa lasi si un Like!

Vezi mai mult >>

Descarca Nero 7.8.5.0+serial

Nero este următoarea generaţie de  media digital integrata şi divertisment . Acesta dispune de noua funcţionalitate de ultimă oră,  de conţinut media- video si audio extrem de simplu.
Această suită uşor de utilizat este foarte puternica si vă oferă libertatea de a crea, copia, arde, edita, partaja şi de a  încărca online. Oricare ar fi acestea- muzica, video, foto, şi  date - partajati cu familia şi prietenii oricând, oriunde.
Cu uşor Nero StartSmart  viaţa ta digitală nu a fost niciodată mai flexibilă, şi distractiva.
Nero caracteristici:
  • Rapid şi uşor, arde, Autobackup, şi funcţii de copiere
  • Fişiere de rezervă la CD-uri, DVD-uri, si discuri Blu-ray
  • Muzica copie, arde, încărcaţi, şi creati ca un adevarat DJ
  • Foto şi video încărcati rapid in Nero  si in alte comunitati on-line
  • Descarcati Nero de aici,si inlocuiti serialul care va apare cu acesta de aici . Asta-i tot.Ptr. nelamuriri lasati-mi un mesaj.
Vezi mai mult >>

Descarca Adobe After Effects CS6+activare

         Adobe After Effects CS6- software-ul vă permite să livrati efecte cinematografice vizuale şi grafice de mişcare mai repede decât oricând înainte cu o memorie  noua si o performanta mult mai mare.Extindeţi-vă creativitatea cu  text şi formă,efecte noi, ,tablou de bord cu opţiuni rapide, tracker  foto 3D.uşor de utilizat.
Mergeti aici pe pagina celor de la Adobe si descarcati varianta trial.Important-dupa ce terminati cu instalarea programului in calculator,inainte de a deschide programul trebuie sa-i faceti un patch.Descarcati patch ptr.32bitt de aici  +patch ptr.64bitt de aici  .Introduceti amtib dll pe32bitt sau 64 bitt acolo unde este programul instalat:pe 32 bitt in C-ProgramFiles-Adobe-Suport Filles si dati click dreapta copy and replace,iar daca este instalat pe 64bitt faceti la fel C-Progr.Filles(x86)...etc.Bucurati-va de After Effects activat!Ptr.probleme,lasati mesaj.                                              
Vezi mai mult >>

Descarca Photoshop Elements 10+activare

Photoshop Elements 10 include ceea ce multe organizatii au nevoie intr-un program de editare a imaginilor. Utilizatorii pot: elimina efectul de ochi rosii; ajusta culorile, ilumina, contrast, umbre si pot scoate in evidenta sau chiar pot crea compozitii din fotografii multiple si sa efecteze alte sarcini standard de editare a imaginilor.
   Elements nu are caracteristicile high-end ca Photoshop, dar inca mai ofera instrumente standard de editare, un sistem de evidenta pentru gestionarea fotografiilor si tutoriale pentru incepatori. Toate aceste ar trebui sa fie suficiente pentru a crea fotografii cu aspect deosebit pentru un site, o biblioteca foto on-line sau chiar creearea materialelor de baza pentru imprimare cum ar fi brosuri si afise. Elements a neglijat suportul pentru colorarea CMYK (tipul de colorare folosit pentru tiparire profesionala), asa ca nu va fi capabil sa creeze imagini cu adevarat profesionale pentru materialele tiparite.
Pentru a descarca programul,mergeti pe pagina celor de la Adobe si luati programul ca trial(click jos pe download).Dupa ce instalati Adobe Manager,continuati pana ce descarcati tot programul,dupa care Atentie,inainte sa deschideti pentru prima data programul se descarca dll-ul.click aici pentru a descarca dll-ul.Se copie(click dreapta copy) dll-ul si se baga(click dr.Copy and Replace )acolo unde sa instalat programul,in C-Program Files(x86)-Adobe-Photoshop Elements10(folderul albastru).Cam asta-i tot,bucurati-va de noul program.Daca aveti probleme,lasati un comentariu.
Vezi mai mult >>

Cum recuperezi fisierele sterse din calculator


Poţi să le recuperezi din hard drive pe gratis. Poţi să recuperezi şi fişierele şterse permanent, aşa că nu intra în panică. Vezi cum se face:

Pasul 1: Nu instala niciun program si nu face nicio schimbare la calculator pana cand nu ti-ai recuperat ceea ce ai sters:
Chiar daca datele se afla inca salvate pe hard drive-ul tau dupa ce le stergi, calculatorul nu le recunoaste si le vede ca spatiu liber. Asta insemna ca daca instalezi alte programe risti sa le pui peste cele pe care vrei sa le recuperezi.

Pasul 2: Downloadeaza un program gratuit de recuperare a datelor:
Astfel de programe sunt: Pandora Recovery (pandorarecovery.com), FreeUndelete (officerecovery.com/freeundelete) sau Recuva (piriform.com/recuva). Downloadeaza versiune portabila nu cea instalabila pentru a nu scrie peste programele sensibile. Si mai bine este sa downloadezi versiune portabila pentru flash drive si sa o utilizezi de pe un USB, ca sa fii sigur ca nu ai instalat programul peste spatiul "liber" pe care vrei sa il recuperezi.

Pasul 3: Da start mecanismului de recuperare si selecteaza tipul de fisier dupa care te uiti:
Daca selectezi toate tipurile de fisiere iti poate lua mult timp, asa ca e bine sa iti restrangi cautarea. In urmatoarea pagina, selecteaza locatiile in care vrei sa cauti si apoi apasa "Start" pe urmatoarea pagina. Daca stii numele exact al fisierului este si mai bine. Daca nu, scrie o parte din numele fisierului in cutiuta de cautare, selecteaza ariile de cautare si da click pe "Scan".

Pasul 4: Ai rabdare:
Da-i voie programului sa lucreze cat are nevoie. Asta poate dura de la cateva minute pana la cateva ore. Daca vezi fisierele pe care le cautai, atunci poti da "cancel" la restul cautarii, chiar daca nu s-a incheiat. Daca nu, lasa programul sa-si termine treaba.

Pasul 5: Selecteaza caseta din dreptul fiecarui fisier gasit pe care vrei sa il recuperezi:
Insereaza un USB flash drive in calculator pentru a recupera fisierele sau salveaza-le pe un alt hard drive daca ai unul. Exista sanse mai mari ca fisierele sa fie recuperate integral daca le salvezi pe un alt hard drive decat daca le salvezi pe acelasi hard de unde au fost sterse. Click pe "Recover" si selecteaza locatia unde vrei sa le salvezi.

ATENTIE! Daca nu ai reusit sa gasesti fisierele sterse, atunci repeta pasul 3 si selecteaza "Enable deep scan" pe ultima pagina. O astfel de scanare va gasi toate fisierele sterse de pe hard, chiar si pe cele care nu mai au numele original sau informatiile intacte. Cu toate astea, o astfel de scanare va dura mult mai mult, dar fisierele lipsa vor aparea cu sigurnata la finalul cautarii. succes!
Vezi mai mult >>

Descarca Photomizer Pro


Photomizer - un editor grafic de o nouă generaţie. El constată tot ceea ce trebuie fie corectat şi oferă instrumentele adecvate pentru a face acest lucru. Cu Photomizer puteţi ajusta tonul, creşte contrastul si claritatea la imagine.Programul are un editor foto automat.Rezultatul este o imagine de înaltă calitate. Photomizer transformă imagini de proastă calitate, care altfel ar fi pierdute în mod iremediabil în fotografii naturale şi atractive fără a crea impresia de artificial in editare.
 Caracteristici principale:
* Detectarea automată a obiectului: pentru a manipula doar acele părţi ale imaginii, care ajuta la optimizarea impresiei de ansamblu
* Complet automat claritate
* Complet automata - contrast
Imagini cu definitie mai mare
* Intensitatea culorii imaginii prin re-ascuţire
* Manipularea de culoare pentru a obtine mai multe fotografii amuzante
* Sistem de control complet automat al culorii şi saturaţie
* Complet automata  balansul de alb
* Corectarea complet automat luminos / întunecat
* Eliminarea de ceaţă şi alte influenţe meteo
* Eliminarea de nuanţe de culori nedorite
Formate suportate de intrare: JPG, BMP, TIFF şi RAW (RAW, CRW, ORF, 0.3 FR, Nef, Tiff, Raf, NRW, DNG, CR2 şi ARW..........)
Formate suportate de ieşire: JPG si BMP
* Mod de lot complet automat pentru manipularea fotografii
* Opţiuni suplimentare pentru optimizarea manuala a imaginilor pentru fiecare imagine
* Citeşte datele EXIF ​​fotografii şi OUG

Programul are o funcţie pentru captarea imaginilor direct de la aparatul de fotografiat.Programul sprijină conservarea  imaginilor în toate formatele populare, editarea şi  capacitatea de a aplica diverse efecte.

Nu uitati de activare!
Vezi mai mult >>

Descarca Sothink Easy SWF


SWF Easy este un producator de banner Flash, care este potrivit atât pentru începători cât şi pentru experţi. Pentru incepatori, oferă mai multe template-uri-stil, sute de resurse, peste 60 de efecte de animaţie cu care se poate termina un banner flash în clicuri. Pentru experţi, acesta oferă caracteristici complete de personalizare, care depăşesc în totalitate  generatoarele comune online. SWF Easy sprijină, de asemenea, resurse de extracţie de fişiere SWF şi simplifică foarte mult munca de proiectare.
 Şabloane bogate Banner
Sabloane colorate în patru dimensiuni diferite.
Oferta 80 + template-uri gratuite şi  bannere, care sunt conforme cu specificatiile industriale generale.
clasificate pe teme, dimensiuni si culori, puteţi găsi şi selecta orice în câteva minute.


Oferta de sute de resurse grafice sau imagini. Clasificate în diferite categorii de utilizare.
Intrare Frog cuvinte cheie pentru a obţine toate elementele relevante pentru FROG în câteva secunde.

 Desen şi instrumente de editare ToolsProvide de bază pentru  desen şi editare.
Include instrumente de desen, ca instrumente de linie, creion, stilou, dreptunghi Oval si de editare ca remodelare şi transformare.
vă permite să editaţi un design Flash sau şabloane predefinite in banner într-un mod simplu.

Dimensiune 43mb.
Vezi mai mult >>

Descarca Corel MotionStudio 3D 1.0.0.252


Pentru cei care stiu sau au mai lucrat in AfterEffects,va recomand un program asemanator,dar dupa parerea mea un pic mai "greoi".
Compania canadiana Corel a introdus un produs nou, denumit  MotionStudio 3D din seria Digital Media. Acest produs a fost prima încercare de Corel , nu numai pentru crearea a trei-dimensionale titluri, dar pentru animaţie complet, adecvat pentru utilizarea în proiectele de artă cele mai ambiţioase. MotionStudio 3D pune în aplicare  stilul corporativ al companiei. Lucrarea in acest program desigur incepe cu instrument de selecţie, în  paleta Easy, care permite în mod ideal solutii grafice gata facute, text şi pagini web.Pachetul este optimizat pentru a rula pe următoarea generaţie, permiţând astfel o mare viteza de procesare si afisare a obiectelor tridimensionale. De asemenea, programul vă permite să vizualizaţi modificările în proiect în timp real.
 MotionStudio 3D are statutul de low-cost  proiect, şi, în special axat pe aşa-numita "casa" pe piaţă.Produsul va fi util pentru utilizatorii obisnuiti si designeri implicate în proiectarea de pagini web şi titluri. De exemplu, cu MotionStudio 3D se pot crea lucruri spectaculoase, care va sari, răsuci şi exploda. În plus, produsul are un număr mare de efecte: fum, foc, zăpadă, şi mai mult. Mai mult decât atât, după finalizarea a efectului, aveţi posibilitatea să exportaţi cu uşurinţă proiectul în Corel VideoStudio Pro X4 pentru instalare.
Versiunea de program: 1.0.0.252
Ultima versiune: 1.0.0.252
Limba: English
Anul / Data: 2012
Bit adâncime de culoare: 32 bit 64
Compatibilitate cu Vista: complet
Compatibil cu Windows 7 ;full
Tratament: complet
Crack-tipe of medicine(in program)

Cerinţe de sistem:
Cerinţe minime de sistem:
Microsoft ® Windows ® 7, Windows Vista ® sau Windows ® XP cu ultimele pachete de servicii instalate (32-bit sau 64-biţi ediţii)
Intel ® Core Duo 1,83 GHz, AMD Dual-Core 2.0 GHz sau mai mult
1 GB RAM (2 GB sau mai mult recomandat)
VGA 256MB VRAM sau mai mare (512 MB sau mai mult recomandat)
1 GB de spaţiu liber pe hard disc
Rezolutie minima: 1024 x 768

Nu uitati de activare!...si inarmati-va cu rabdare!
Programul are 520 mb deci pentru a descarca tot programul va trebui sa dati download in ordinea care urmeaza:
download part.2
download part.3
Vezi mai mult >>

Descarca Color Style pentru Adobe Photoshop


ColorStyler oferă efecte impresionante la fotografii, recreează efecte tradiţionale de culoare si film şi da fotografiilor  un stil aparte. Acesta dispune de mai mult de 20 de tipuri de efecte şi o mulţime de opţiuni de mascare pentru aplicarea unui efect pe o anumita parte a fotografiei.
 ColorStyler este disponibil ca un plug-compatibil cu Photoshop pentru Windows si MacOS X, precum şi o aplicaţie independentă şi editor extern Lightroom pentru Windows.Plugin-ul functioneaza in zeci de aplicaţii grafice, inclusiv Photoshop, Photoshop Elements, Paint Shop Pro, Photo-Paint şi IrfanView. Toate versiunile de prelucrare cu imagini RGB cu 8-biţi şi 16-bit/channel.Aplicaţie independentă ColorStyler acceptă JPEG, TIFF, PNG, PSD, Camera Raw si DNG formate de imagine.
 32-bit:
Adobe Photoshop (3 sau mai mare)
• Adobe Photoshop Elements
Adobe PhotoDeluxe
Adobe After Effects (4.1, 5.0 şi 5.5, )
Adobe Illustrator (7 sau mai mare)
Adobe ImageReady (2 sau mai mare)
Adobe PageMaker (6,5 sau mai mare)
ACDSystems (2 sau mai mare)
ACDSystems Photo Editor (3 sau mai mare)
ACDSystems Canvas (X sau mai mare)
Şi alte editoare grafice (~ 70), sprijinirea module 0.8 BF

Nu uitati de activare(aveti serialul sau activatorul exe.in fisierul de download).
download


Vezi mai mult >>

Descarca Funny Photo Maker 1.15







Funny Photo Maker1.15 este o aplicaţie uşor de manevrat şi de încredere conceputa pentru a personaliza fotografiile cu efecte unice. Vă permite să vă bucuraţi de editare foto. Vă ajută să exportaţi fotografiile în fişierul de imagine şi de animaţie GIF. Se transformă cu uşurinţă fotografii în capodopere artistice si interesante. Funny Photo Maker are o interfata user-friendly, care vă permite să înţelegeti rapid programul .Procesul de editare per ansamblu este simplificat în 2 etape: proiectare şi de ieşire. Nu sunt necesare cunostinte  de editare grafică necesară. Puteţi adăuga cadre si o multime de efecte uimitoare ca mai apoi sa adaugati fotografia selectata.Nu uitati sa activati programul.
Vezi mai mult >>

Descarca Adobe Audition CS6-full


Adobe ® Audition ® CS6 software-ul oferă de înaltă performanţă, instrumente intuitive de editare audio, de amestecare, de restaurare, şi efecte. Caracteristici noi şi puternice, cum ar fi în timp real clip întindere, alinierea automată a vorbirii, şi de sprijin pentru suprafaţa de control a vă ajuta să realizeze proiecte mai repede decât oricând. Accelerarea de producţie audio cu Adobe ® Audition ® CS6 software-ul. Realiza mai mult în mai puţin timp cu editarea intuitiv, design de sunet, de prelucrare, de amestecare, şi instrumente de mastering, optimizat pentru film, video, fluxuri de lucru şi de radio.
La instalare nu uitati sa bagati serialul.
Vezi mai mult >>

Descarca Camtasia Studio-full

TechSmith Camtasia Studio 8.0.1 Build 897Camtasia Studio este solutia completa profesională pentru înregistrarea, editarea şi partajarea de înaltă calitate, ecran video de pe web, CD-ROM şi de playere media portabile, inclusiv iPod. Cu suport pentru o varietate de standarde video, vă puteţi asigura livrarea de conţinut, acum şi în viitor. Înregistra cu uşurinţă ecranul, PowerPoint, mai multe piste audio, şi video webcam pentru a crea clipuri video de instruire, screencast convingătoare şi prezentări, fără a părăsi vreodată biroul.
Dupa instalare nu uitati sa activati programul(descarcati programul cu tot cu serial) 
descarca

Vezi mai mult >>

Un truc prin care prietenii nu te pot face de ras pe Facebook

ATENTIE! la Setarilor automate, utilizatorii de Facebook n-au niciun fel de control asupra pozelor in care sunt etichetati de prietenii lor. Exista insa cateva setari foarte utile in acest sens.

Fie ca e vorba de fotografiile facute la o petrecere dupa ce ai consumat prea multe pahare sau de pozele pe care fostii parteneri nostalgici se hotarasc dintr-o data sa le impartaseasca cu restul lumii, tagurile pe Facebook pot fi un lucru nu tocmai placut pentru uni dintre noi. Ca sa nu mai punem la socotela prietenii pusi pe sotii, care de-abia asteapta sa te faca de ras in gluma cu o poza in care pur si simplu nu puteai iesi mai rau.

Există cateva setari foarte utile in acest sens pentru a scapa de surprize neplacute.

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi in Privacy Settings (Setari de confidentialitate) si sa dai click pe butonul Edit Settings (Schimbati setarile) din dreptul rubricii "How Tags Work" (Cum functioneaza etichetele). Apoi trebuie sa activezi optiunile Timeline Review si Tag Review (vedeti imaginea de mai jos). In felul asta, de fiecare data cand cineva va incerca sa va tag-uiasca pe Facebook veti avea posibilitatea sa-ti dai acordul sau nu. Daca vei spune nu, fotografia nu va aparea pe Timeline-ul tau. SUCCES!

Vezi mai mult >>

DriverEasy-detecteaza ce-ti lipseste din PC



DriverEasy este un program ce detecteaza ce controlatoare iti lipsesc din PC si le descarca de pe net.

La inceput controlatoarele au functionat corect un timp dar acum unele au disparut din motive necuoscute sau din greseli facute de noi la o curatire a PC.

DriverEasy are acces la o baza de date cu controlatoare de toate tipurile audio.video,,scaner,modem,CD/DVD,USB,PCI etc. Cu ajutorul lui putem reinstala ce ne lipseste din calculator.

Descarca programul si verifica ce drivers iti lipsesc DriverEasy
Vezi mai mult >>

Program pentru accesare pe net in anonimat

GPass
Program care funcţionează ca un firewall
Daca iti pasa de confidenţialitatea ta pe net atunci cu ajutorul acestor programe dorinta ta devine realitate.
Stiai că de fiecare dată când vizitezi o pagină Web , adresa ta de IP este inregistrata? Sa-ti explic: Ori de câte ori vizitam o pagină de web, adresa noastra IP (Aceasta se referă la o cifră care identifică computer nostru), este înregistrată într-o bază de date, acest numar rămas inregistrat si le permite unora rau intentionai de a efectua operaţiuni ilegale sau sa atace direct calculatorul nstru cu virusi sau trojani.

Daca vrei sa incepi navegarea pe net pe invizibul ai doua optiuni:

1.Via Web este o increngatura de servere si cu programul nostru reusim ca adresa noastra de IP sa apara doar jumatate.

2.Prin paroxy-uri care este un softwuare cu o retea de mai multe calculatoare dar cu o iesire de IP care nici o data nu este aceasi.

Pentru descarcare sau mai multe informatii aici GPass
Vezi mai mult >>

Descarca Firefox 3.6 RC 2

Firefox 3.6 RC2 Această versiune a veni cu mai multe modificări şi corecţii pentru problemele care au fost observate în anterior RC1 şi evident ramane cu aceeaşi listă de caracteristici pe care versiunea RC1 o are:

Noua versiune de Firefox 3.6 RC (release candidate) cateva noutati.

1. Un randament mai bun de JavaScript.
2. Suport pentru noile versiuni CSS, DOM y HTML5.
3. Suport pentru WOFF (Web Open Font Format).
4. Abilitatea de a schimba aspectul browser-ului cu un singur click.
5. Alerte plugin-uri întrerupte.
6. Video nativ poate fi acum afişate pe ecran complet.
7. Abilitatea de a executa scripturi asincron pentru a îmbunătăţi ori de cate ori se incarca paginile.

Firefox 3.6 RC2 este disponibil pentru descărcare de aici Firefox 3.6 in peste 70 de limbi pentru Windows, Mac OS şi Linux.
Vezi mai mult >>

Descarca Avast versiunea 5.0

descarca antivirus avast 5.0 gratisA fost o surpriza din partea Companiei Alwil Software prezentarea noii versiuni a popularului antivirus AVAST! Versiunea 5.0 , care la fel ca si cele anterioare este cu licenta gratis , exita versiunea profesionala care ofera protectie totala si este cu licenta de plata.Aceasta versiune de moment este lansata numai pentru sistemul de operativ Windows 7/XP/Vista si ofera protectie foarte buna browser-ului : Firefox, Opera,Safari,Crome si Internet Explorer.
In aceasta versiune programatorii au facut optimizare programului in ideea de a consuma cat mai putine resurse din calculatorul nostru in momentul utilizari.

Il recomand cu toata incredere, liber de virusi, descarca de aici AVAST 5.0 marime fisier 57 Mb, descarcare completa intre 2 si 15 min in functie de viteza de net pe care o ai.
Vezi mai mult >>

Avast antivirus-cum dezinstalezi total


avast uninstall utilityDaca esti una din persoanele care au instalat in calculator un antivirus gratis cum este AVAST ar trebui sa sti foarte bine la cat de bun este tot asa de problematic poate fi la desinstalare.
De ce apare aceasta problema? Cand se elibereaza fisiere infectate unele sunt inmagazinate in spatiul de depozitare al antivirusului si acesta ar putea provoca colapsarea sistemului operativ.
Cu ajutorul Avast Uninstall Utility rezolvam problema cu desinstalarea AVAST in totalitate fara sa ramana nici o urma de el in calculator.

Descarca programul - site versiunea Engleza Uninstall Utility
Vezi mai mult >>

Descarca antente pentru blog


Te-ai plictisit de acelasi antet de pe blogul tau? Acum poti sa il schimbi cu unul modern.Aici vei gasi 50 de imagini dintre care poti alege pe ce-a care iti convine.
De asemenea unele dintre imagini vin insotite de fisiere PSD si daca sti sa lucreazi cu Photoshop atunci ai posibilitatea de a modifica aceste antete dupa gustul tau.

Cum instalam imaginea noua pe blog?
Dupa ce ai descarcat pachetul alegi imaginea dorita si mergem la Aspect -> Configurati antet aici este unde incarci imaginea aleasa de tine.

Vezi mai mult >>

Cum poti inbunatati viteza de lucru a sistemului Windows


Afla cum se poate inbunatati viteza de lucru a sistemului Windows.

SpeedUpMyPC este un instrument de analiză şi optimizare de Windows care ne permite să găsim elementele pe care le putem modifica sau şterge din sistem, astfel încât acesta sa îmbunătăţeasca performanţele PC-ULUI.

SpeedUpMyPC ia in considerare analiza CPU, memoria şi accesul la reţea, existenţa de fişiere temporare si care poate încetini în mod inutil viteza de lucru.

SpeedUpMyPC, de asemenea, include o listă de programe cu care se initiaza Windows şi ne afiseaza inclusiv programe instalate şi marimea lor ocupate de pe disc.Descarca SpeedUpMyPC 3.5
Vezi mai mult >>

Descarca Google SketchUp 7.1

Google SketchUp 7 este un software care il puteţi utiliza de a creare modele 3D din cele mai diferite. Google SketchUp 7 va ofera o gamă in 3D de modelare si instrumente aferente pentru a realiza tot felul de imagini pe care ti le poti imagina. Aveţi posibilitatea să redecoreze camera ta, sa desenezi o nouă piesă de mobilier etc. Inclusiv aveti posibilitatea de a exporta animatia realizata pe YouTube. Puteţi construi modele de la zero, sau descărca ce ai nevoie de la oameni din întreaga lume care au realizat imaginisi le-au postat in Google 3D Warehouse, care este un depozit imens de modele şi gratuit.

Descarca gratis Google SketchUp 7.1
Vezi mai mult >>

Descarca Magic Studio Pro7 Plus


editor de audio gratisMagic Music Studio Pro 7 Plus este o solutie excelenta pentru productia audio. Magic Music Studio Pro 7 Plus poate transfera muzică de pe un CD pe un fisier in PC, poate înregistrare audio în practic orice format deci puteţi converti fişiere audio într-un alt format, puteţi utiliza editorul audio avansat pentru a crea muzica proprie şi melodii pe care pot transfera pe CD-uri. Magic Music Studio Pro 7 contine tot ce aveţi nevoie pentru crearea de muzica, cu un stil propriu uşor şi rapid. Acum poti extinde orizonturile tale digitale cu Magic Music Studio Pro 7.

  • Descarca gratis Magic Music Studio Pro7
  • Vezi mai mult >>

    Descarca FG Emulator 2


    FG Emulator 2 reprezinta noua generatie de emulatoare de jocuri flash online.Permite organizar si descarcar jocurile tale flash favorite din pagini externe, si datorita puternicului sau Downloader de jocuri, de asemenea evita publicitatea de pe paginile de jocuri acesta fiind un mare avantaj, atunci cand vine vorba de a intra intr-un joc online.

    Te poti bucura de asemenea de cele mai bune jocuri prezentate de utilizatori ai FG Emulator2.info.FG are suport pentru jocuri în formatul SWF şi FGR.

  • Descarca gratis FG Emulator2
  • Vezi mai mult >>

    Descarca Opera 10.50-versiunea finala


    Ştim ca browser-ul nostru este fereastra spre lumea de pe Internet, aşa că orice am face pe Internet, este întotdeauna util de a avea o functionalitate eficienta si rapida de browser.
    Vă prezint versiunea finală de Opera 1050: cel mai rapid browser-ul de pe pământ. La baza lui sta incorporarea noului motor JavaScript, si asa Opera 10.50 devine de până la 7 ori mai repede. Cu noua tehnologie încorporată ve-ti fi protejat de site-uri nesigure.De asemenea, are opţiunea de browsing privat, folosind file şi ferestre care nu lasă nici o urmă de navegare. Ca şi cum aceasta nu ar fi de ajuns, Opera are un nou optimizaror pentru Windows, care permite funcţionalitatea cu adevărat eficienta a sistemului, dându-i viteză şi utilizarea redusă de memorie, în comparaţie cu alte browsere.

  • Descarca gratis Opera 10.50
  • Vezi mai mult >>

    Descarca Firewall Tools Plus

    PC Tools Firewall Plus 6 este un firewall care are o tehnologie avansată pentru o mai mare protecţie a calculatorului nostru sau a unei retele de calculatoare de birou. PC Tools Firewall Plus 6 lucreaza in sistem automat, oferindu-vă o protecţie puternică împotriva atacurilor şi riscurile cunoscute. Utilizatorii experimentaţi pot alege varianta de a crea propriile seturi de reguli pentru filtre, inclusiv protocolul IPv6 pentru adaptarea protecţiei a reţelelor lor. PC Tools Firewall Plus oferă o protecţie eficientă cu actualizări regulate pentru Smart Update, o protecţie consolidarea instantaneu astfel încât echipa ta sa fie in siguranţă maxima impotriva tentativelor de hacker.

    Descarca de aici Firewall Tools Plus
    Vezi mai mult >>

    Descarca Lavasoft Personal Firewall 3

    Lavasoft Personal Firewall 3 oferă protecţie de bază pentru a menţine PC-ul în condiţii de siguranţă, Lavasoft Personal Firewall 3 vă protejează împotriva accesului neautorizat, datorita scut de maximă securitate împotriva hackerilor, keyloggers, troieni şi alte încercări de atacatori la accesul datelor de pe PC-ul, fiind în acelaşi timp simplu si usor de utilizat. În fiecare zi ameninţări informatice devin mai sofisticate, si ce aceea este foarte important să ai o soluţie solidă ca Lavasoft Personal Firewall pentru a proteja tranzacţiile online şi fişiere de tale.

    Descarca gratis Lavasoft Personal Firewall 3
    Vezi mai mult >>

    Dubleaza viteza de download cu Download Manager 5.18

    Internet Download Manager 5.18 este un program care poate creşte viteza de download de până la de două ori capacitatea normală, aceasta este o soluţie de a nu pierde mult timp pentru a descarca un video sau un film.De asemenea, permite reluarea de download din momentul in care sa intrerupt conexiunea de Internet,sau pur şi simplu o pauza de descărcare.

    Tot ce trebuie sa faci este adaugi URL-ul a ceea ce doresti să descarci şi apoi să alegi între cele şase categorii (general, documente, muzica, programe, filme, arhive).

    Suporta browsere, cum ar fi Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Avant Browser, AOL . Sistem de operare Windows.

    Descarca gratis Internet Download Manager 5.18
    Vezi mai mult >>

    Panda USB Drive

    panda usb securitate antivirus pcPanda USB Drive Vaccination este o aplicatie de imunizare pe memorii flash si diverse dispozitive de stocare mobile (USB , MP3 , Playere ,Aparate de fotografiat) astfel incat sa te poti bucura de securitate atunci cand folosesti alt computer care nu este al tau.

    Aceasta aplicatie este gratis si o poti instala cu doua click-uri pe un USB si asa o vei avea la indemana ori de cate ori folosesti un alt computer si vrei sa ti protejezi informatiile sau programele care doresti sa le descarci.

  • Descarca gratis USB Drive Vaccination
  • Vezi mai mult >>

    Stinger Mc Afee-antivirus portabil pentru memoria USB

    antivirus portabil mcaffee stingerStinger Mc Afee este un antivirus portabil care se poate instala intr-o memorie USB si cu ajutoarul caruia se poate detecta şi elimina viruşii. Acesta nu este un substitut pentru protecţia antivirus, ci mai degrabă un instrument pentru a ajuta utilizatorii atunci când suspectează sau ştiu sigur că sistemul poate fi infectat. Stinger utilizeaza tehnologia motorului de scanare de ultima generaţie.

    Se poate descărca fişierul executabil într-un folder de pe stick de memorie USB. Click aici pentru a descarca programul. Daca doresti mai multe informatii despre acest antivirus citeste mai departe....

    Sisteme de operare:
    Windows 95/98/98SE/Me/2000/NT/XP/2003/Vista/7.

    Vezi mai mult >>

    Twitter Vector Icons


    icoane twitter gratis Twitter Vector Icons Massive Icon Set - Más de 50 iconos de Twitter

    Twitter Icon Set este o colectie impresionanta de icoane cu logo-ul sau mascota de Twitter ca un protagonist.

    În total, Massive Icoane Vector Icon include un set de 54 icoane pe care le vezi precum o mascota care iese dintr-un ou , twitter piloteaza unui avion sau devenit un super-erou etc.

    Icoanele sunt într-o rezoluţie foarte mare (256x256) şi livrate atât în PNG şi în format vectorial pentru Adobe Illustrator AI.
    Dacă ai nevoie de o pictogramă pentru Twitter atunci o gasesti in Twitter Massive Icoane Vector.

    Marime fisier: 25 MB; format imagini PNG/IAS
    Pentru a descarca icoanele click aici
    Vezi mai mult >>

    Program pentru descarcare video si muzica de pe net

    download muzica,video,imaginiVuze 4.4 este capabil sa gaseasca sursele torrent cu fisiere multimedia (muzica, filme, imagini), pe care le cauti.

    Nu stiu daca acesta e cel mai bun program pentru a face download, insa eu sunt foarte multumit de el si din acelasi motiv il recomand celor care sunt in cautarea unui astfel de program.

    Vuze 4.4 este compatibil cu toate sistemele operative Windows , modului in care sunt pozitionate butoanele si functiile incluse de acesta, face utilizarea lui foarte usoara chiar si pentru un incepator.

    Descarca acest program de aici Vuze 4.4 - marime fisier 8,2 Mb
    Vezi mai mult >>

    Protejeaza-ti PC-ul cu Spiware Cease

    protectie antispyware cu Spyware Cease v6.2.0Spyware Cease este un program puternic, care funcţionează cu cele mai recente tehnologii şi are scopul de a lupta împotriva spyware, care ataca computerele noastre in fiecare zi.

    Printre multele programe rau intentionate pe care le anihileaza Spyware Cease sunt: keyloogers , troieni, adware, hacking, viermi, etc, programele fiind detecte şi eliminate definitiv din PC.

    De asemenea, în mod implicit scanează registry Windows, precum şi drivere , fişierele de sistem. Vă permite să programa-ti scanarea automata la un anumit interval de timp, asa calculatorul ramne întotdeauna protejat.Spyware Cease este o garanţie, pentru că îi protejează computerul în timp real.

    Descarca de aici Spyware Cease v6.2.0 portabil
    Sistem operare XP 2003/vista7 - marime fisier 29,94Mb
    Vezi mai mult >>

    Editor de sunet Power Sound Editor 7.2.1

    Noua versiune Power Sound Editor 7.2.1 este un program de editare audio cu instrumente pentru a înregistra, edita şi amesteca sunete.

    Cu Power Sound Editor poti face aproape orice, pregatesti sunete sau melodiile pe care doresti să le utilizaţi în fragmente de asamblare, copy si paste, adauga efecte sonore, egalizaza rezultatul şi salvaţi-l ca un fişier nou.

    Toate instrumentele sunt reprezentate prin pictograme şi clasificate în diferite file cu ajutorul carora se poate realiza un colaj de muzica cu efecte de sunet de ce-a mai buna calitate.

    Descara Power Sonud Editor 7.2.1

    565Daca te intereseaza versiunea Power Sound Editor 6.3.1 o poti gasi.
    Vezi mai mult >>

    Descarca video si muzica de pe youtube

    descarca muzica si veideo clipuri de pa youtube VDownloader este un program gratuit cu ajutorul lui poti descarca muzica si filme din YouTube. Muzica sau filmele downloadate de pe YouTube le poti salva in diferite formate multimedia, cum ar fi: AVI si MP3. In plus, VDownloader iti permite sa downloadezi si de pe Vimeo, Metacafe, Google Video, DailyMotion si Yahoo Video.

    Programul dispune de un browser incorporat cu ajutorul caruia poti localiza mai usor un video pe care vrei sa il descarci ori a caror banda sonora doresti sa o salvezi in format MP3 pentru a o asculta mai tarziu in calculator.

    VDownloader poate converti videoclipurile de pe YouTube in fisiere MP3,AVI, MPG, iPOD/iPHONE, PSP, 3GP, NOKIA N8×0, VCD, SVCD, DVD, sau FLV, oferindu-ti in acest mod posibilitatea de a le reda muzica in dispozitivul dorit.

    Compatibilitate: functioneaza perfect in Windows 2000, XP, Vista si Windows 7.

    Descarca VDownloader - Marime fisier 8 Mb
    Vezi mai mult >>

    Recent Posts

     

    BogdanBirzu.photography by www.BogdanBirzu.com

    ;
    Blogger Gadgets