Bine ati venit pe pagina mea!...Pentru a vedea pagina oficiala,click mai sus pe "PAGINA MEA"

Descarca Corel MotionStudio 3D 1.0.0.252


Pentru cei care stiu sau au mai lucrat in AfterEffects,va recomand un program asemanator,dar dupa parerea mea un pic mai "greoi".
Compania canadiana Corel a introdus un produs nou, denumit  MotionStudio 3D din seria Digital Media. Acest produs a fost prima încercare de Corel , nu numai pentru crearea a trei-dimensionale titluri, dar pentru animaţie complet, adecvat pentru utilizarea în proiectele de artă cele mai ambiţioase. MotionStudio 3D pune în aplicare  stilul corporativ al companiei. Lucrarea in acest program desigur incepe cu instrument de selecţie, în  paleta Easy, care permite în mod ideal solutii grafice gata facute, text şi pagini web.Pachetul este optimizat pentru a rula pe următoarea generaţie, permiţând astfel o mare viteza de procesare si afisare a obiectelor tridimensionale. De asemenea, programul vă permite să vizualizaţi modificările în proiect în timp real.
 MotionStudio 3D are statutul de low-cost  proiect, şi, în special axat pe aşa-numita "casa" pe piaţă.Produsul va fi util pentru utilizatorii obisnuiti si designeri implicate în proiectarea de pagini web şi titluri. De exemplu, cu MotionStudio 3D se pot crea lucruri spectaculoase, care va sari, răsuci şi exploda. În plus, produsul are un număr mare de efecte: fum, foc, zăpadă, şi mai mult. Mai mult decât atât, după finalizarea a efectului, aveţi posibilitatea să exportaţi cu uşurinţă proiectul în Corel VideoStudio Pro X4 pentru instalare.
Versiunea de program: 1.0.0.252
Ultima versiune: 1.0.0.252
Limba: English
Anul / Data: 2012
Bit adâncime de culoare: 32 bit 64
Compatibilitate cu Vista: complet
Compatibil cu Windows 7 ;full
Tratament: complet
Crack-tipe of medicine(in program)

Cerinţe de sistem:
Cerinţe minime de sistem:
Microsoft ® Windows ® 7, Windows Vista ® sau Windows ® XP cu ultimele pachete de servicii instalate (32-bit sau 64-biţi ediţii)
Intel ® Core Duo 1,83 GHz, AMD Dual-Core 2.0 GHz sau mai mult
1 GB RAM (2 GB sau mai mult recomandat)
VGA 256MB VRAM sau mai mare (512 MB sau mai mult recomandat)
1 GB de spaţiu liber pe hard disc
Rezolutie minima: 1024 x 768

Nu uitati de activare!...si inarmati-va cu rabdare!
Programul are 520 mb deci pentru a descarca tot programul va trebui sa dati download in ordinea care urmeaza:
download part.2
download part.3

Recent Posts

 

BogdanBirzu.photography by www.BogdanBirzu.com

;
Blogger Gadgets