Bine ati venit pe pagina mea!...Pentru a vedea pagina oficiala,click mai sus pe "PAGINA MEA"

Un truc prin care prietenii nu te pot face de ras pe Facebook

ATENTIE! la Setarilor automate, utilizatorii de Facebook n-au niciun fel de control asupra pozelor in care sunt etichetati de prietenii lor. Exista insa cateva setari foarte utile in acest sens.

Fie ca e vorba de fotografiile facute la o petrecere dupa ce ai consumat prea multe pahare sau de pozele pe care fostii parteneri nostalgici se hotarasc dintr-o data sa le impartaseasca cu restul lumii, tagurile pe Facebook pot fi un lucru nu tocmai placut pentru uni dintre noi. Ca sa nu mai punem la socotela prietenii pusi pe sotii, care de-abia asteapta sa te faca de ras in gluma cu o poza in care pur si simplu nu puteai iesi mai rau.

Există cateva setari foarte utile in acest sens pentru a scapa de surprize neplacute.

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi in Privacy Settings (Setari de confidentialitate) si sa dai click pe butonul Edit Settings (Schimbati setarile) din dreptul rubricii "How Tags Work" (Cum functioneaza etichetele). Apoi trebuie sa activezi optiunile Timeline Review si Tag Review (vedeti imaginea de mai jos). In felul asta, de fiecare data cand cineva va incerca sa va tag-uiasca pe Facebook veti avea posibilitatea sa-ti dai acordul sau nu. Daca vei spune nu, fotografia nu va aparea pe Timeline-ul tau. SUCCES!

Recent Posts

 

BogdanBirzu.photography by www.BogdanBirzu.com

;
Blogger Gadgets