Bine ati venit pe pagina mea!...Pentru a vedea pagina oficiala,click mai sus pe "PAGINA MEA"

Descarca Photoshop Elements 10+activare

Photoshop Elements 10 include ceea ce multe organizatii au nevoie intr-un program de editare a imaginilor. Utilizatorii pot: elimina efectul de ochi rosii; ajusta culorile, ilumina, contrast, umbre si pot scoate in evidenta sau chiar pot crea compozitii din fotografii multiple si sa efecteze alte sarcini standard de editare a imaginilor.
   Elements nu are caracteristicile high-end ca Photoshop, dar inca mai ofera instrumente standard de editare, un sistem de evidenta pentru gestionarea fotografiilor si tutoriale pentru incepatori. Toate aceste ar trebui sa fie suficiente pentru a crea fotografii cu aspect deosebit pentru un site, o biblioteca foto on-line sau chiar creearea materialelor de baza pentru imprimare cum ar fi brosuri si afise. Elements a neglijat suportul pentru colorarea CMYK (tipul de colorare folosit pentru tiparire profesionala), asa ca nu va fi capabil sa creeze imagini cu adevarat profesionale pentru materialele tiparite.
Pentru a descarca programul,mergeti pe pagina celor de la Adobe si luati programul ca trial(click jos pe download).Dupa ce instalati Adobe Manager,continuati pana ce descarcati tot programul,dupa care Atentie,inainte sa deschideti pentru prima data programul se descarca dll-ul.click aici pentru a descarca dll-ul.Se copie(click dreapta copy) dll-ul si se baga(click dr.Copy and Replace )acolo unde sa instalat programul,in C-Program Files(x86)-Adobe-Photoshop Elements10(folderul albastru).Cam asta-i tot,bucurati-va de noul program.Daca aveti probleme,lasati un comentariu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Recent Posts

 

BogdanBirzu.photography by www.BogdanBirzu.com

;
Blogger Gadgets